Forever you

Idag är man också hemma... Så jag skan inte åka på hoppträning:(  Men jag får väl ta igen någon dag! Men nu tittar jag på Desperate housewives och äter glass;)
Sen ska jag inte göra nått... Bara tröka;)

You are the best and the wonderful I know




374 dagar

8976 timmar

538560 minuter
32313600 sekunder

My sweet darling

Sitter och kollar på Desperate housewives;) Hemma och har ont i halsen, tar några alvedon och zyx;) Hoppas att man mår bättre tills imorgon så jag kan gå på hoppträningen;D



En bild från söderhamnmeeting



Och lyckliga jag när jag och Wiskers kom 5:a;D

TÄVLING


My love

Härlig dag! Tävlade i Tierp, och Linnéa kom:D Fick hjälp när jag gick banan av Linnéa och jag fick en hur mycket bra hjälp:D  L:D gick det jätte bra och han var nolla;D Sen L:C Gick det också jätte bra, och då kom vi på 6 placering:D Duktiga ponny♥ Jätte nöjd med ritterna liite mer fart bara;)

Har inte tid att skriva;)

laddar upp bild imorgon;D


Och tack Linnéa för idag♥ Tack för att du ville komma och kolla:D Tack!

I need you

Red på ridbanan med Alva och Ultra. Gick hur bar som helst;) Gick jätte fint ner i from och var super snäll;D


Nu längtar jag tills söndag för då är det tävling och då ska linnéa som har haft Hannah komma och kolla:D Hoppas att lilla Wiskan söter sig;) Lördagen ska vi ner till han och klippa manen och sånt! Ser ut som en... ahh..
Men ska klyppa mycket på manen så den är kort och snygg!

Smörja alla saker och sånt;)






I can not explain how much I love you

Gomorgon bloggis;) Nu är man hemma och har ont i ryggen och huvudet. Roligt! Inte ett dugg. Så fint väder och jag är inne. Äter rostat bröd och tittar Desperate housewives :) OCch idag ska Wiskan stå och på lördag ska vi ner och klippa han:) Han har sån lång man hehe. Men det ska bort!;) Sen på söndag ska jag till tierp och tävla:D Längtarlängtaaar!!

TÄVLING

Jag är med och tävlar om ett Agria ländtäcke:D Var med du också på Http://mlidahlgren.blogg.se



TÄVLING

Jag är med och tävlar om en GPA hjälm:D Var med du också hos Http://mlidahlgren.blogg.se



TÄVLING

Jag är med och tävlar om ett par JW ridbyxor:D Var med du också på: http://mlidahlgren.blogg.se



TÄVLING

Jag är med och tävlar om en martingal:D Var med du också på: Http://mlidahlgren.blogg.se




TÄVLING

Jag är med och tävlar om ett Glen Gordon schbrak:D

Var med du också på Http://eliinsofiia.webblogg.se


TÄVLING

Jag är med och tävlar om en GPA hjälm:D Var med du också på: Http://showjumper.blogg.se


TÄVLING

Jag är med och tävlar:D Var med du också

hos http://lmochhb.blogg.se


TÄVLING

jag är med och tävlar om ett par skit snygga benlindor hos: Http:// lamiamichelle.blogg.se

Var med du också:D

TÄVLING

Jag är med och tävlar:D Var med du också hos hästryttaren.blogg.se


TÄVLING

Jag är med och tävlar om det hära skit snygga scabarket och luvan:D Hoppas att jag har tur:) Var med du också:D


My little angle

Nu har jag vart och ridit i skogen med Alva och hennes nya D-ponny Obbia;D Det gick suuper bra men det var inte bra underlag så dom fick stylter heeela tin): Så det blev bara skritt och lite trav. Härligt väder är det också men bort med snön så blir det ännu bättre;) Och så har jag suttit ute och fikat med mamma! Haha härligt!;) Så nu vet jag inte vad jag ska göra(:


L♥ve y♥u

Ett tag sen, men kan inte alltid skriva;) Igår åkte vi till hoppträning och hoppade:D Vi hoppade stutts, han bara flöög över;D Och sen idag har lilla älsklingen tagit spruta, hur lung som hellst. Det var bara jag som var nervös (a) Så nu ska jag ner till stallet och ge kvällern:D


Vill åka utomlans!!!

Mitt allt♥

Tävling hos Gävle fältrittklubb! Toyota Cup dressyr;) Han var super lungn när jag tog in han på stallgången... lungn hela dagen. Skrittade inne när jag fick komma in, så himla kallt! Frös ihjäl, det var varmare ute än inne i ridhuset. Menmen;) En bra och fin ritt:D Det känndes dåligare än var det var;D Stadigt ner på tygeln och jobbade bra... Trodde att jag inte skulle få en plasering för det känndes att jag gjorde konstiga volter, men Wiskan lyssnade suuuuper bra, men lite trög;) Han går nästan bäst när man får jobba han fram mycket... Sen så gick jag ut och då hörde jag att en fick 71% Och jag trodde aldrig att jag skulle få högre än det, men det fick jag!!! 72,96% Suuuuper nöjd!!!






Bättre ponny kan man få leta lääänge efter... Älskar dig föralltid♥

My heart belongs to you

Vilket härligt väder att rida i:D Red i skogen och gick super!! Super pigg;) Tagit det lungt och gjort iorning grejerna tills tävlingen imorgon;D Dressyr så det är inte så värst mycket med det är så jobbigt att knoppa;)

I will love you forever

Skola idag, inte så roligt.... vikarie också. Fast man får tänka att det är fredag:) har ridit i ridhuset och det gick huur bra som hellst:D Han var helt underbar! Travade över bommar och tränade dressyr pogrammet;) Det gick bra men jag red fel väg hela tin!

Så nu ska jag ner och äta lite;)

L.O.V.E.

Idag så har jag var i HÖGBO och tävlat dressyr. Åkte till stallet och gjorde klar han... Det tog ungefär en halv timme att åka till Högbo;P Gick direkt och anmälde mig sen så gick jag till sötnosen;)

Red fram med en volt och bytte varv och gjorde serpentinbågar. Han kändes hur bra som hällst;D Sen så gick jag in i andra ridhuset och väntade på min tur... Medans så red jag lite till och fattade galopp och gjorde stora mitt volten, saktade av och gjorde 15m volten så att jag visste ungefär hur den var;P Sen så tittade jag på Sanna. Och sen så var det bara O´boy kvar sen så fick jag gå in. När O´boy var på banan så kom jag inte ihåg banan, Smarta mig;) Men när jag gick in så kunde jag den igen.

Red nogranna vägar och han gick stadigt ner på tygeln:D Gick bra men han var lite seg tyckte jag men dom andra tyckte att han så super bra ut;) Var super nöjd! Sen gick jag mot transporterna med Malin och Sanna skulle hämta papperna. Sen när vi hade gått en bit så kom mamma med papperna och viftade;)  Jag hade fått 187 poäng och 69,25% :D Var super chockad!! Jag lädde!!:D Och det var bara 1 kvar. Så jag skulle komma 2 eller 1;D Sen så blev det fart på mig!!

Och sen hörde jag att dom ropade mitt namn att jag hade kommit 1:D Så GLAD!!!


Blev suddig):



Knäppte nåra ute!:D





Blåste mycket;)







Älskar dig älskling!!♥

Ridning

Go morgon bloggen! Vaknade 10 idag, ville sova ut en stund iaf. Det är ju lov:D Idag ska Alva få sin nya ponny:D Först ska jag rida sen ska jag åka till stallet där hon ska stå:D Men nu måste jag åka till stallet och rida i de fina vädret!<3

Hope you are as happy as I

Idag har jag ridit i ridhuset;) Gick huur bra som hällst. Var lite bökig i början men sen så gick han fint ner i form och jobbade riktigt bra:D Hade glömt sadeljorden så vi kunde inte sadla innan sen glömde jag sadeln hemma när vi var i ridhuset:/ Inte så bra. Men som tur var mamma så himla snäll och hämtade sadeln så jag fick rida barbaka först;)
Sen så kom Cicci och då trodde jag att hon hade bokat, det hade inte hon. Turtur annars så skulle det inte bli så bra):

Sen har jag vart på möte i Lervik(: Fick pastasallad... Mmh super gott:D Så nu ska jag måla hinder och sånt(:


Nu har jag duchat och sen har jag kollat på hästhoppning:D Heja Angelica Augutsson!! Hon vann, så grym!! Hästen är så fiiin:D


Inte från idag....

Så nu ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon, hö kommer halv 9 så kanske ska rida före lunch. Få se hur jag gör:D


Är tvungen att lägga ut på sötnosen!<3

KL♥

Haha nu har jag bakat chockladbollar och muffins:D Vad duktig jag är;) Ska fika på det när kusinerna kommer!:) Muffinsarna som jag har bakat är med hallon och choklad på;)

Sen så har jag ju ridit... Hade den svarta sadeln så det var ovant! Men annars gick det siså där): Men det kan inte alltid gå bra





Och sen så fick jag Kingslandhandskar:D Så himlaaaa nöööödj:D



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


NU har kusinerna kommit!:D

I need you

Go morgon bloggen! Herregud vad jag behöver städa, du vad tråkigt hihi. Ridhuset är bokat 10- halv 2 så vi ska åka dit till halv 2, det är säker många där men jag måste rida av Wiskers! Ska fråga mamma om hon vill filma och knäppa kort;) Sen kommer kusinerna och sover här... Det var huur länge sen som hällst, så imorgon ska dom få rida Wiskers lite:D

Måste plugga dressyr pogramet så attt den sitter, Måste träna så att jag inte rider så konstiga svängar nu hihi. Städa var det, åhh vad tråkigt hihi.


Är berädd på att hoppa;)

RSS 2.0