*

Men du vad jag är dålig på att skriva på bloggen ! Jag har inte tid liksom ;) Ska försöka skärpa mig !!! Förra helgens tävling skrev jag om men när jag skulle lägga ut den så försvan den :( Så jag orkade inte skriva om den igen då :(

ska försöka skriva imorgon om allt !!!;) <3

I give you everything

Dålig uppdatering. Idag är jag hemma för jag har ont i halsen ): Wiskers ska stå idag... igår var de kalas hos Maja :) ( hon fyllde 7år ) Skolan slutade kvart i 2 ;) Hem fort och ner till stallet ! Red med alva och Obbia (: Red en stund sen hem och åt, bytte om och åkte ner till Maja (:

You are the finest I know

Vaaaarm dag !!! 24 grader i skuggan !! Nu kan man sola så man blir brun haha. Det blir senare ridning idag för de är så varm att kondition träna, så det blir senare ;) Så nu är de städning i transporten ;)

love you with all my heart and you will always be there

Härliga veckor kan man säga ;) Har inte skrivit på lääänge ! Men äntligen har jag blivit frisk och kan rida :) Förra helgen tävlade jag på älvkaleby ridklubb och de gick super bra och kom 4:a :D Sen har jag ridit i skogen och banan, hoppträningar ! Och dressyr tävling idag också ;) 2:a :D Jätte bra på fram ridningen men trögare inne på banan.... Men glad att jag kom 2:a :)

Och nu har jag precis kommit hem efter att ha kollat på lagträningen :) Laget i helgen :D

(Bilder kommer sen)


RSS 2.0